valuta:
Nederland
Home ::  Verzenden & retouren

Verzenden & retouren

Verzending

Het verschepen beleid

Welkom op onze website. Wij bieden alle soorten van de verkoop van producten en worden voornamelijk verscheept via Express Mail Service. Bestel meer dan $ 199 genieten van gratis verzending en slechts 5-10 dagen levertijd. Zorg ervoor dat uw items, de scheepvaart adres en de naam van de ontvanger en we doen niet verantwoordelijk voor uw verloren zending.

Bestelling annuleren Beleid
Als u wilt uw bestelling te annuleren, neem dan contact op met onze klantenservice na uw bestelling binnen zes uur vóór tip niet de levering. Zo jammer dat we niet het schip niet besteld wanneer ze kunnen opheffen. Bedankt voor uw begrip. Als je er op staat om uw bestelling te annuleren, let dan op onze terugkeer beleid.

TERUGSTUURBELEID
Als u uw item terug te keren, neem dan contact op met onze klantenservice binnen 3 dagen wanneer u ze ontvangt. Gelieve uw naam en order ID wanneer u contact opneemt met onze klantenservice. Alle retourzendingen moeten houden hun oorspronkelijke staat niet versleten, gewijzigd of gewassen, met aangehechte alle tags. En u moet betalen restocking fee, verzendkosten en administratiekosten.

Exchange-beleid
Neem contact met ons met uw naam en order ID wanneer u wilt andere maat of kleur te wisselen binnen 3 dagen. Wilt u andere stijlen uit te wisselen, moet u de prijs spread betalen. Ook moet u contact opnemen met onze klantenservice, zij zullen u helpen. Alle uitwisseling van producten, moeten houden hun oorspronkelijke staat niet versleten, gewijzigd of gewassen, met aangehechte alle tags. En u moet betalen restocking fee, verzendkosten en administratiekosten.

Om ervoor te zorgen uw betaamt, zorg ervoor dat uw bestelling informatie. Heeft u vragen, neem dan gerust contact met ons op.
Terug
Copyright © 2018 www.debite.nl. Powered by Adidas Outlet
Uw ipadres is: 54.198.169.202      Adidas Outlet , Adidas schoenen , Adidas Nieuw , Adidas Vrouwen   Adidas Mannen